Minna Gustafsson

Minna Gustafsson

Västerås

Personlig utveckling, Kreativitet och Skapandet har alltid varit nära mitt hjärta samt varit min drivkraft. Jag har alltid letat något sätt att använda kreativiteten. Dansa har jag alltid gjort i olika former och med Frigörande dans kom jag i kontakt för några år tillbaka. Anne Grundels Dansinspiratör -bildningen gick jag 2019 och efter det har jag lett dans i Västerås varannan vecka på Fryxellska skolan.

Att dansa fritt och till olika rytmer och varierande musik har öppnat en ny värld för mig. Frigörande dans har ökat min självkännedom och stärkt min självkänsla. Med hjälp av dansen kan jag känna min livsenergi och varje gång jag har lett danspass känner jag tacksamhet och glädje över att få möjligheten att inspirera andra till frigörande dansen. I dag är dansen och även fotografering dom aktiviteterna som jag brinner för och ger mig lust och glädje.

Jag kommer från Finland, har bott i Västerås sedan 2002 och är mor till två tonåringar. I Finland gick jag utbildning inom textilslöjd och textildesign efter gymnasiet. Efter flytt till Västerås läste jag till beteendevetare inom social omsorg. I dagsläget har jag tjänst inom vård- och omsorgsförvaltning.

Du hittar mig även på Facebook ”Frigörande dans med Minna Gustafsson

gustafssonmima@gmail.com

070-2788895 

Minnas instagram: https://www.instagram.com/dancingmingus