Marika Hanson

Marika Hanson

Stockholm

Jag, Marika Hanson, presenterar stolt mitt koncept Marikas Flow - "Låten Kroppen Tala" – ett nytt sätt till mindfulness genom dans, skapad av mig för att förmedla inte bara dansens konst utan även en djupgående väg till självläkning och inre utforskning.

Mindfulness genom rörelse
"Låten Kroppen Tala" är en fusion av dynamiska 7 rytmer kombinerat med frigörande dans och MediYoga principer. Denna unika blandning skapar en plattform för deltagarna att utforska sitt inre landskap genom rörelse. Varje steg och vridning blir en form av meditation, en reflektion över nuvarande känslor, minnen och förhoppningar, där deltagarna uppmuntras att lyssna inåt och låta kroppens naturliga rörelser guida dem till medveten närvaro.

Hälsobringande effekter av dans
Mitt koncept bygger på forskning som visar att dans kan vara ett effektivt verktyg för psykiskt välbefinnande. Genom att integrera mindfulness i dansen, kan deltagarna utveckla ökad kroppsmedvetenhet och närvaro, minska stress och ångest, samt stärka känslan av samhörighet och socialt välbefinnande.

Kontinuerlig utveckling och lärande
I mina klasser erbjuds kontinuerlig utveckling genom inbjudan av gästlärare, vilket berikar klassen med nya perspektiv och tekniker. Detta möjliggör för deltagarna att utforska nya dimensioner av mindfulness genom dans.

Fördelar med att delta
Deltagarna i "Låten Kroppen Tala" får möjligheten att:

  • Förstärka sambandet mellan kropp och sinne.
  • Öka självkänsla och självmedvetenhet.
  • Uppleva gemenskap och uppskatta varje persons unika rörelser.

Välkommen till en värld av dans och healing
Jag hämtar mycket av min inspiration från att driva egen dansskola i Stockholm www.marikas.se, där jag möter människor från alla åldrar och bakgrunder. Med mina kurser, workshops och retreats, inklusive resor till Indien, erbjuder jag dig en chans att upptäcka din egen resa till självupptäckt och läkning genom dans och mediyoga.

För mer information och för att delta i mina kurser eller retreats, tveka inte att kontakta mig direkt.

Marikas Flow = Låt din kropp tala och din själ dansa.

marika@marikas.se 

0707 255 285

↗  https://marikas.se/danskurser/vuxna/marikas-flow/