Maria Nilsson

Maria Nilsson

Norrköping

Hej!!

Jag heter Maria Nilsson och jag bor i Norrköping. Jag är frigörande dansinspiratör, utbildad vid Anne Grundels Frigörande Dans Akademi. Jag är också hälsopedagog och instruktör inom olika motionsformer såsom exempelvis yoga. Dans och rörelse till musik har alltid legat mig varmt om hjärtat, det kan skänka så mycket glädje och livslust! Det jag har fastnat för allra mest är just den frigörande dansen. Det är så oerhört skönt och stärkande att få lyssna på kroppen och att röra sig precis så som man känner för i varje stund! Att upptäcka "nuet" och glädjen i både stort och smått!

Att få leda frigörande dans är en gåva, att inspirera människor till att släppa loss och att våga lyssna på såväl in- som utsidan. Frigörande dansen är ett verktyg som kan passa alla, ett verktyg som gör det lättare att komma i kontakt med sina egna tankar och känslor. Dansen hjälper även till att lösa upp stelhet och spänningar i kroppen så att den känns mjuk och smidig. Eventuell värk i kroppen kan minska eller försvinna tack vare att du ger kroppen din fulla uppmärksamhet i dansen.

För mig känns frigörande dansen som en självklar del av livet. Både som privatperson och i min yrkesroll har jag haft stor nytta av de upplevelser som dansen skänkt mig. Jag är oerhört glad att jag år 1999 kom i kontakt med Anne Grundel och den frigörande dansen och jag känner glädje när jag tänker på framtidens danstillfällen! Jag vill gärna leda ochs inspirera människor till dans och på så vis hjälpa till att upptäcka möjligheterna i livet och i dansen!

Vänliga hälsningar Maria

maria.sv78@gmail.com

0730 630182