Ingrid Thorngren

Ingrid Thorngren

Stockholm

Jag leder Frigörande Dans kurser i Stockholm. Från och med våren 2010 i nya fina danslokaler på Alströmergatan 49, på Kungsholmen, bakom Västermalmsgallerian.

Jag leder olika typer av pass, både Prova på pass, Kvällspass, Sunday retreat och Helgpass då vi dansar hela dagen. Välkommen in på min hemsida och läs mer om mig och de olika kurserna, datum och priser.

Jag är Frigörande Dans Inspiratör, Diplomerad Samtalsterapeut inom Psykosyntes och utbildare. Jag arbetar idag i mitt eget företag Lotus utveckling, som verkar för personlig utveckling och växande, genom att genomföra olika aktiviteter som får oss som människor att må bättre med oss själva och våra liv. Jag arbetar med personlig utveckling, både som samtalsterapeut, chefshandledare/coach, utbildare och frigörande dans inspiratör.

För mig handlar personlig utveckling om att "hitta hem" till mig själv och min egen sanning om hur jag vill leva mitt liv för att må bra med mig själv och vara lycklig i mitt liv.

Det är min starka övertygelse att vi alla kan skapa precis det liv som vi vill leva. Jag är ditt bollplank, stöd och inspiratör på din resa, för att hitta din sanning, ditt liv och din potential.
Varmt välkommen!

ingrid@lotusutveckling.se

☎ 0709-755900

http://www.lotusutveckling.se