Norrköping – Dans och Rörelse i Medveten Närvaro

Norrköping – Dans och Rörelse i Medveten Närvaro

168 168 besök på detta evenemang.

Välkomna till en långhelg på Stegeborgsgården. Kursgården ligger naturskönt mellan bergen på Vikbolandets södra strand med utsikt över Stegeborgs slottsruin mitt i Slätbaken, inseglingsleden till Göta kanal, i Sankt Anna skärgård och där möter vi försommaren när den är som allra vackrast.

En stor del av helgen kommer vi att ägna åt fri dans och rörelse i medveten närvaro. Danspassen kommer att ledas av Madeléne Blyckertz och Åsa Löfström som båda är Diplomerade dansinspiratörer, utbildade vid Frigörande Dansakademin. Madeléne gick utbildningen 2014 och är sedan 2021 en av ledarna på utbildningen. Åsa gick utbildningen 2012 och har sedan dess lett öppna kurser samt använt dansen i sitt arbeta som lärare.

Madeléne och Åsa kommer att inspirera och guida dig in i dansen och de fria rörelserna. Du lyssnar inåt, får möjlighet att lockar fram nya rörelser, ge dig tid att fokusera på dig själv. Du får tillåta kroppen att utrycka de stämningar och känslor som finns inom den. Inga krav eller bestämda steg, inget rätt eller fel. Släppa föreställningar och hämningar som hindrar kroppens ursprungliga lust att röra sig och låta musiken inspirera. Danspassen bjuder på stor variation, alltifrån dans med stor rörelseglädje och full kraft till stilla och meditativt.

Mellan kurspassen i samband med måltider kommer det även finnas tid för vila, promenader i de vackra omgivningarna eller bad, allt efter dina egna behov.

Varmt välkomna
Madeléne och Åsa

Praktisk information

Plats: Stegeborgsgården
Datum: 23 – 26 maj, 2024. Incheckning från 17.00 och middag kl 18.00 den 23:e och avslut efter lunchen kl 14.30 den 26:e.
Kursledare: Madeléne Blyckertz och Åsa Löfström
Anmälan och info: Kursen bokar du genom att anmäla dig till Madeléne Blyckertz, madelene.blyckertz@gmail.com
Kurskostnad: 2 300 kr inklusive moms
Kost och logi: 2 800 kr i flerbäddsrum. Dubbelrum och enkelrum kan bokas mot tillägg på 450 kr respektive 900 kr.
Max antal deltagare: 30 personer

För att anmäla dig till detta evenemang, maila dina kontaktuppgifter till madelene.blyckertz@gmail.com

Skicka anmälan direkt via webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum och tid

2024-05-23 / 17:00 till
2024-05-26 / 14:30

Dela