Heldagsretreat med frigörande dans vid havet!

Heldagsretreat med frigörande dans vid havet!

9 9 besök på detta evenemang.

Välkommen till en skön dag för DIG att öppna dörren till sommaren med! Ge dig själv tid att bara vara, sjunka in i en djupare närvaro, lyssna till dig själv och ge plats för vila, avslappning, dans och glädje. Du kommer som du är och går hem som ny.

💦💦💦

Retreatet hålls i Böljans bygdegård och på den vackra sandstranden vid havet i Norrvikssand, som ligger på gångavstånd från lokalen.
Dagen kommer bestå av dans, delning och reflektion i cirkel, meditation, ljudövningar, trumma, samt mycket vila och avslappning. Och bad såklart, för den som vill! (Jag jobbar intiutivt så det exakta schemat kommer att bestämmas närmare inpå och även lite beroende på vädret.)
Har du långt att åka eller vill göra det till ett utökat retreat, finns det campingstugor att hyra vid Bergafjärdens fina strand, det finns också boende i Junibosand, Lörudden och Skatan samt på flera andra småorter i närheten. (Du behöver bil för att ta dig runt.) Kustområdet i sig är väl värt ett besök, med den vackra bruksorten Galtström och flera fina fiskelägen!

🌿🌿🌿

Så här går det till: Anmäl dig till mig på 070-2167472, ring om du har frågor. Anmälan senast lördagen den 18 maj. (Men vänta inte med att anmäla – det finns endast tio platser!)
Din investering för dagen är 850 kr. Swisha till ovanstående nummer för att säkra din plats. Jag kan tyvärr inte återbetala om du får förhinder, men du kan självklart överlåta din plats till någon annan. Du tar med egen lunch som vi äter antingen i bygdegården eller på stranden, så ta gärna med dig sallad eller något som inte kräver värmning. Jag bjuder på frukt och te under dagen.
Minst fem deltagare för att dagen ska bli av.

Du kommer i sköna kläder som du kan röra dig fritt i, ta gärna med en handduk om du vill bada, och kanske ett ombyte om du blir svettig och vill byta om. Ta även med lunch, en kudde, en yogamatta och en filt. Samt vattenflaska.

🔆🔆🔆

Om det finns intresse för att stanna kvar på mysigt middagshäng efteråt så ordnar jag en enkel soppa som vi avslutar dagen tillsammans med, detta är frivilligt och du berättar hur du vill göra när du anmäler dig, eller om du är osäker, senast fem dagar innan.

Jag som håller retreatet heter Kristin Wärme och är utbildad dansinspiratör vid Frigörande Dans-akademin, jag är också utbildad inom shamansk energimedicin och har en passion för ljud, sång och sound healing.

💛 Varmt välkommen! 💛

 

Länkar till boenden:
https://bergafjarden.nu/
https://www.airbnb.se/rooms/22450815?source_impression_id=p3_17
https://www.airbnb.se/rooms/19515088?source_impression_id=p3_1715108628_UHtqzdefvrPxpD37

För att anmäla dig till detta evenemang, maila dina kontaktuppgifter till dansmagi@outlook.com

Skicka anmälan direkt via webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum och tid

2024-05-25 / 09:30 till
2024-05-25 / 18:00

Dela