Frigörande dans, Västerås

Frigörande dans, Västerås

23 23 besök på detta evenemang.

Det har varit fler som har varit med och dansat under vårterminen och detta glädjer mig stort. Det finns önskemål om fler danstillfälle och därmed kommer jag ha 2 tillfällen till innan semester.

Tisdag den 7 maj 18.30-20.30. Plats Fryxellska skolan, Stora Gatan 57-65 Västerås.
Kostnad drop in 240 kr. Betalning swish eller kontant. Insläpp från kl 18.15. Minst 8 deltagare.

Tisdag den 28 maj eller 4 juni kl 18.15-20.45, ej bestämt än vilket av datumet. Återkommer om detta framöver! Minst 8 deltagare max 16.

Anmälan: sms 070 278 8895 eller mail: gustafssonmima@gmail.com.

I frigörande dansen är fokus på andning, närvaro i kroppen och fria rörelser till musik från olika genre. Du lyssnar till din kropp hur den vill röra sig till olika rytmer och vad din kropp och du behöver i stunden. Dansen är kravlös och det krävs inga förkunskaper och du kan röra dig liggandes, sittandes och ståendes. Jag inspirerar, ger förslag och guidar gruppen under dansens gång och det viktigaste är att du lyssnar inåt och är uppmärksam på signalerna som din kropp ger dig! Dansen avslutas med en stunds avslappning och vila.

Ta med dig något att ligga på (yogamatta/filt) och vattenflaska. Vi dansar barfota men behöver du ha skor så går det bra. 

Dansen på Fryxellska skolan fortsätter efter sommarn antingen vecka 34. Det blir tisdag kvällar på jämna veckor samt några lördagar under hösten.

Har du frågor så hör av dig via sms eller mail. Välkommen även till min fb grupp ”Frigörande dans med Minna Gustafsson”. Du hittar mig även på instagram ”Dancingmingus”.
Jag är utbildad av Anne Grundel till Frigörande dans inspiratör och har lett frigörande dans sedan 2020.

Välkommen att uppleva rörelseglädje och de välgörande effekterna av Frigörande dansen tillsammans med andra !
Mvh Minna, frigörande dansinspiratör

För att anmäla dig till detta evenemang, maila dina kontaktuppgifter till gustafssonmima@gmail.com

Skicka anmälan direkt via webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum och tid

2024-05-07 / 18:30 till
2024-05-07 / 20:30

Dela