Frigörande dans i Karlshamn

Frigörande dans i Karlshamn

7 7 people viewed this event.

Pågående kurs om 6 ggr (30/1, 8/2, 15/2, 20/2, 5/3 och12/3) genom ABF. Anmälan: https://www.abf.se/…/frigorande-dans-karlshamn-kvallar/
Frigörande dans är motion för kropp och själ. Den ger redskap till att minska stress och tankesnurr, lockar till att lyssna inåt och utforska det egna rörelsemönstret, förbättrar balans och kondition samt ger dansglädje. Vi dansar med fria rörelser och utan koreografi. Uppmärksamheten är inåt och närvaro i andningen centralt. Ett danspass består att kroppsdans med genomgång av och närvaro i olika kroppsdelar, sedan dansar vi till några av de 7 rytmer som ingår. Danspasset avslutas med avslappning och reflektion. Frigörande dans är ett sätt att lära känna sig själv på ett nytt sätt.
Dansen passar alla som vill ”landa” i sig själv eller bara ha roligt. Du kan dansa stående, sittande , liggande och i det tempo som passar dig – allt utifrån din förmåga och dina behov. Vi dansar till musik från olika kulturer och tidsepoker.
Dansa i ledig klädsel, gärna barfota (antihalksockar eller skor går också bra). Tag gärna med liggunderlag om du vill ligga under avslappningen.
Nyfiken? Välkommen att prova! 

To register for this event email your details to lenag57@hotmail.se

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2024-02-15 / 17:00 to
2024-02-15 / 18:30

Share With Friends