Frigörande dans, Västerås

Frigörande dans, Västerås

17 17 people viewed this event.

Dansen främjar både fysiska och mentala hälsan, släpper låsningar i kroppen och du lär dig att uttrycka dig fritt genom rörelse !

I frigörande dansen är fokus på andning, närvaro i kroppen och fria rörelser till musik från olika genre. Du lyssnar till din kropp hur den vill röra sig till olika rytmer och vad din kropp och du behöver i stunden. Dansen är kravlös och det krävs inga förkunskaper och du kan röra dig liggandes, sittandes och ståendes. Jag inspirerar, ger förslag och guidar gruppen under dansens gång och det viktigaste är att du lyssnar inåt och är uppmärksam på signalerna som din kropp ger dig! Dansen avslutas med en stunds avslappning och vila.

Den 19 mars 2024.
Plats Fryxellska skolan, Västerås
Tid kl 18.30-20.30

Avgift 240 kr/tillfälle. Anmälan sker via sms 070 278 8895 eller mail: gustafssonmima@gmail.com.
Betalning på plats swish eller kontant.

Följande tillfälle den 2 april 2024.  Start för vårterminen den 9 januari. Totalt 7 tillfällen. Vid deltagandet från första tillfället i januari anmäler man sig till fyra tillfällen och väljer själv när man använder tillfällena. Vid deltagandet efter använda 4 tillfällen är avgiften 100 kr/tillfälle. Prova på 100 kr vid första eller andra tillfället i januari. 

Ta med dig något att ligga på (yogamatta/filt) och vattenflaska. Vi dansar barfota men behöver du ha skor så går det bra med innersko. Vill du röra dig med ögonbindel så ta gärna med egen, annars har jag även med mig det. Insläpp från kl 18.15 så du kan gärna komma i god tid.

Har du frågor så hör av dig via sms eller mail. Välkommen även till min fb grupp ”Frigörande dans med Minna Gustafsson”.
Jag är utbildad av Anne Grundel till Frigörande dans inspiratör och har lett frigörande dans sedan 2020.
Välkommen att uppleva rörelseglädje och de välgörande effekterna av Frigörande dansen tillsammans med andra !
Mvh Minna, frigörande dansinspiratör

 

To register for this event email your details to gustafssonmima@gmail.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2024-03-19 / 18:30 to
2024-03-19 / 20:30

Share With Friends